Wij zijn vandaag gesloten

Goedemiddag, Wij zijn Cars-4Sale.nl

Over ons

Cars-4Sale.nl te Rijen is een jong en dynamisch autobedrijf. Wij betrekken hoofdzakelijk onze auto’s van dealerbedrijven en leasemaatschappijen voorzien van volledige historie en autopas. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.

De oprichters van Cars-4Sale.nl zijn 2 heren met behoorlijk wat ervaring in de automotive branche en hebben passie voor auto’s. Cars-4Sale.nl is opgericht door Sebastiaan Blom en Koen Lagrouw. Zij hebben meer dan 14 jaar ervaring in de automotive branche. Sebastiaan Blom heeft meer dan 12 jaar gewerkt in de functie van sales manager bij een autogroothandel in Franse en Zweedse auto’s. Hij heeft veel passie voor de Zweedse bolides. Koen Lagrouw heeft na succesrijk zijn IVA-opleiding genoten te hebben bij diverse gerenommeerde dealers gewerkt. Hij is zijn succesvolle loopbaan carrière gestart bij de TB groep met diverse vestigingen in Noord-Brabant. Hij heeft daarnaast ook bij een Renault dealer te Waalwijk gewerkt. Kortom een sterk team met veel handel en dealer ervaring!

Vanuit onze representatieve vestiging aan de Peelbaan te Rijen met een keurig buitenterrein en een showroom bieden wij u een aanbod van streng geselecteerde occasions in diverse prijsklassen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze vestiging te bezoeken of uw droom occasion bij ons staat, anders helpen wij u graag deze te vinden.

Tot ziens bij Cars-4Sale.nl!
                                       
Koen Lagrouw
Sebastiaan Blom
Onze 4 zekerheden
Scherp geprijsde occasions

Betrouwbare occasions

Goede service

Volledige historie