Wij zijn vandaag gesloten

Nieuwe responsive website Cars-4Sale.nl online!

Sinds heden is onze nieuwe website in de lucht met een mooi en overzichtelijk design. Wij zijn erg trots op het eindresultaat in samenwerking met WebSentiment

Een belangrijk item van de website is dat het responsive is, dat betekent dat onze website zich aanpast aan elk scherm. Dus kijkt u via uw mobiel, dan is de website nog steeds overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Waar u ook bent, Cars-4Sale.nl is altijd bereikbaar. 

Verder kunt u snel verschillende occasions bekijken, door op de opvallende knop te drukken op de homepage. In de header ziet u onze contactgegevens met een icoontje, wat u misschien opvalt is het Whatsapp icoon. We gaan graag met de tijd mee en omdat vele bedrijven al bereikaar zijn via Whatsapp, doen wij daar wij met alle plezier aan mee!

Wij hebben ook een speciale tool met betrekking tot financieren van uw occasion, zodat u gemakkelijk en snel uw auto kunt financieren! Verder wordt alles duidelijk weergegeven op de website, zodat u gelijk weet waar u moet zijn. U kunt het allemaal wel lezen, maar u moet het ervaren! Dus neem een kijkje op onze nieuwe en frisse website!
Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Team Cars-4Sale.nl