Wij zijn vandaag geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur

Goedemiddag, Welkom bij Cars-4sale.nl

Over

Cars-4Sale.nl te Rijen is een jong en dynamisch autobedrijf. Wij betrekken hoofdzakelijk onze auto’s van leasemaatschappijen in de Benelux voorzien van volledige historie en autopas. De core business van Cars-4sale ligt met name op B2B uiteraard is levering aan een consument ook mogelijk met evt. inruil van uw huidige auto.

De oprichter van Cars-4Sale.nl heeft behoorlijk wat ervaring in de automotive branche en heeft passie voor auto’s. Cars-4Sale.nl is opgericht door Sebastiaan Blom.. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in de automotive branche en heeft meer dan 12 jaar gewerkt in de functie van sales manager bij een autogroothandel in Franse en Zweedse auto’s. Zijn passie ligt dan ook bij de Zweedse bolides.

Vanuit een representatieve vestiging aan de Peelbaan 5 te Rijen met een keurig buitenterrein en een showroom bieden wij u een aanbod van streng geselecteerde occasions in diverse prijsklassen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze vestiging te bezoeken of uw droom occasion bij ons staat, anders helpen wij u graag deze te vinden.

Tot ziens bij Cars-4Sale.nl!                                      
Sebastiaan Blom
Onze 4 zekerheden
Scherp geprijsde occasions

Betrouwbare occasions

Goede service

Volledige historie